Pedalzyre 3

Written by Fiestared on desember 28th, 2011

Nytt highgain tilskudd; Wampler Pinnacle med boost/lead knapp- låter supert. Reza’n fra Emma blir nesten overflødig. Chrunch box’en er Marshall-favoritten. Mudhoney på skrangleskurr normalinngangen og OCD på skranglevreng/reverb/tremoloinngangen med A/B-boxen.

Bruker A/B boksen til å skifte mellom inngang Normal og Tremolo på Super Reverben.

Med full trøkk på highgainpedalene blir det skrik og skurr på tremolo/reverb inngangen. På denne måten benyttes begge inngangene på forstrekeren med to forskjellige volum/tone settinger. Cleen og skranglepakke på Reverb/tremolo inngangen  og alt av komp, fullt øs, og soloer på Normal inngangen. Delay og loopen er med på begge. Funker egntlig bra, man får en liksom 2-kanalsforsterker.

Fender Pro Reverb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fra A/B boksen og inn i Normal og Vibratoinput’en.

 

Post en kommentar