Fender CS Showmaster Elite 2004

Written by Fiestared on februar 6th, 2017

Fenders forsøk på å konkurere med «Superstrats» .

Alerede på 70-80 tallet begynte folk å bygge om og modifisere Stratocasteren for mer susatin,  «trøkk» og muligheter. Etterhvert kunne du få en ferdig «Superstrat» fra merker som Ibanez, Jackson, Charvel, Carvin og andre. Fender tapte litt i kampen om heav yrock gitaristen. Showmaster serien kom som Custom Shop, «carved maple top» i denne versjon i 1998, designet av Master Builder Gene Baker. Tidligereversjoner med HSS og Stratocaster hode var utviklet av John Suhr som litt senere begynte sin egen foretning og leverte de første kroppene til Fender.

IMG_0494

 

 

 

 

 

 

Dette er en «under the bed» skatt som nesten ser helt ny ut! mahogny kropp og hals, carved AAAA lønnetopp, ibenholt gripebrett, SD 58′ og JB i bridge, Sperzel tunere, Dlx pop in tremeolo, setneck, tre binding.

For et Fenderhjerte et smykke, mn denne modellen var vel ikke så populær grunnet pris og flere løsninger som mange ikke likte. Blandt annet Telecaster hode. Egentlig en Les Paul type gitar, med high outputmicker og Strattens comfort. Perlemor stemmeskrueer på et Telecaster hode på denne type gitar er prikken over i’en for meg. Outstanding spillbarhet og kvalitet. Bare litt tynn i håret desverre.. play loud.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Post en kommentar