1966 Gibson ES-345 TDC

Written by Fiestared on mai 5th, 2016

Litt uvirkelig og aldeles fantastisk, en superstrøken 1966 Gibson ES-345 er i hus.

En «under the bed»,  mint, 50 år gammel Gibson halvakustisk high end ES 300 serie gitar! Original og flott i sin røde Cherry drakt. Originalkassen med gul plysj nesten uten en ripe. Må være en tidlig 1966 modell med crown juvelen på headstoken fremdeles mellom A og H stemmeskruen, gold top hats volum og tonekontroller.

Splitt parralle fret marks, gold hardware, vario-tone bryter, stereo utgang og dobbel binding er kjennetegn som skiller disse fra ES-335 serien. Midt på 60 tallet endrer Gibson til trapes bridge, går fra 17 til 14 grader vinkel på headstocken og ES serien får smalere hals.

Med long neck tenon og patent sticker PAF pickups!

IMG_0918

 

 

 

Post en kommentar