1974 Gibson L5-S Custom

Written by Fiestared on februar 15th, 2016

Har du sett på maken? Ikke jeg heller.

Gibson L5 seriens elektriske lillebror. Gibsons flotteste innen hel-elektrisk. Nydelig cherry sunburst 74 modell. Første året med normale humbuckere og eneste år med trapesbro denne mick-kombinasjon. Meget fin stand og kongen av pimp my Gibson. Carved body, bindings, ibenholt, abalone inlays, gold hardware. Ble vel ikke så populær, dyr spesiell og sær. Jeg kan forsikre alle at dette funker, på tross av Norlin æra, «feil» treverk og mye bling . Original kasse i fin stand er prikken over i’en og Rosinen i pølsa  er; patent sticker T tops under panseret!

Fiolinsustain på highgain så smilet går nesten helt rundt. Skal legge masse bilder av denne i oversikten til høyre her.

 

Nydelig og spesiell. Mangler midtdelen til broen. Har du en liggende så gi meg et hint

IMG_0491

 

Post en kommentar