Carvin TL60T

Written by Fiestared on mai 14th, 2014

Tornerose sov i 17 år……….   Carvin «power Tele» fra 1997, Custom Order,  NOS! Knapt brukt, ligget i kassen hos 1. eier frem til nå. Tusen takk Terje.

High End Carvin Telecaster,  handmade in San Diego California.  Fullspekket med spesialvalg. Se mer tekst under bildet.

IMG_0489

 

 

 

 

 

 

 

Original tag med specs:

IMG_0497

 

 

 

 

 

 

 

Her står det mye interssant

TL60T FTD MNAD FPH MP  127  G HC12       Alle disse forkotelsene er spesialvalg og oppgraderinger. Carvin er kjent for sin utsøkte kavlitet på treverk/lagring.

SERIENR 52395 PRODUSERT I 1997

Modellen TL 60 med T for tremolo. I 97 brukte Carvin Wilkinson tremolo, noe de fremdeles gjør. FTD, bookmatchet 4A  flammelønnstop. MNAH er mahogny kropp og hals, mot normalt or. FPH, flammelønn matching headstock inkl lakkering i gitarens farge. MP, moteher of pearl firkantet innlegg på gripebrett. Som forøverig er i Ibenholt! 127 betyr 2 stk  C22 alnico splittbare humbuckere. G er gold hardware og HC 12 tilvalg for tweed kasse.

Sperzel locking tuners er standard på denne modellen. Gitaren står ikke tilbake for noen ting og med «neck through body» konstruksjon har den sutain herfra til, tja jeg vet ikke hva.

Veldig, veldig bra rocketele som bare mangeler litt twang, men til det bruker vi en annen Telecaster. Yepp, jeg er litt Carvin fan.

Fantastisk vakker også

IMG_0486

 

 

2 Innlegg hittil ↓

  1. Jahn ruud sier:

    Hei, vi traff hverandre på reverb guitar show. Du hadde en del gitarer som var interessante, men som jeg ventet med i fare for impulskjøp. Kunne du sendt meg en epost med kontaktnummeret ditt? Fant kun denne siden etter mye tråling på nett etter info.

Post en kommentar