Endelig en Goldtop

Written by Fiestared on august 15th, 2013

Greco Les Paul Deluxe 1978. En replika av en tidlig 70 talls Gibson LP Deluxe.

1978 dlx 022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flott Les Paul Deluxe med (nesten)alle Norlin detaljene fra 70 tallet. Pancake body-mahogny/maple/mahogny, volute ved headstock, 3-delt mahognyhals. «Helt sort» gripebrett, er dette rosetre og ikke ibenholt har jeg aldrig sett slik mahogny. Fret edge binding, et stykke mahognykropp. Tydeli «high end» EG klasse, kanskje mer enn EG-600GS som mange av disse er. At det ikke sitter Kluson tunere fra fabrikk har jeg ikke noe annen forklaring  enn at det er en  oppgradering eller en feil fra Greco. Japanerne kopierte alt ned til minste detalj. Merkelig,  jeg vet ikke…..

En aldeles super Les Paul som snart runder 36

 

 

2 Innlegg hittil ↓

  1. Arve sier:

    Akkurat så relic at det er tøft:-)
    Jeg kommer å tester
    Arve

  2. Fiestared sier:

    Goldtoppen venter på en prøvevetur…

Post en kommentar