Pedalsyre…..

Written by Fiestared on februar 8th, 2011

Put the pedal to the metal. SKB pedal brett med litt ny-gammelt

Må inrømme at jeg har fått pedalsyken, og i min alder da gitt.

Etter at Super Reverb’en kom i hus har jeg funnet frem noen av de gamle 70 talls pedalene mine + kjøpt et par helt utrolige skrangle-vreng/panzervreng saker for  for å ha litt  mer pulver i den gamle Fender comboen.

Knakk til med et nytt pedalbrett fra SKB, PS8 kjøpt av gitarsenter.no Raskt, trygt og et hyggelig 1. bekjentskap med artsf(r)ender fra Volda. pedalbrettet virker helt ok for en skapmusiker som meg og inkludert strømforsyning til under 1000 lappen?  Made in USA!

Må innrømme at jeg har vært nede på gulvet å hentet haken et par ganger. Jeg som «die hard -rørvreng kommer fra forsterkeren,  eplekjekken» ………Etter å ha lekt med Fulltone OCD en stund, med himmelsk cleanlyd fra 1968 som grunnlag, smiler jeg skikkelig i skinnet fra den røde lampen.  Rød lampe på OCD betyr vel versjon 4. Dette er så tøft, yepp! Skranglevreeeeeng

Blir egenlig ikke mindre overrasket over brølet fra min nye danske venn med det sinnsyke navnet;

ReezaFRATzitz?  Proudly handmade in Denmark.

Her er det som en vegg med highgain monstere kommer ut av min litt bleke og tilårskommende Silverface på 40w. Dette er gøy, Reeza generasjon 2 fra Emma electronics har separat low og high i motsettning med den forige som hadde enkel tonekontroll. Dette låter kuler og krutt. Med biaskontroll!  Fortsetter å smile, også i skinnet fra en ny rød lampe.

Har litt chorus og ekko  på lur og en A/B boks til slutt som jeg kan velge kanal 1 eller 2 på Super’n. Det gjør at jeg kan kjøre kanal 1 uten klang og tremolo på det danske monsteret med killer leadlyd  etter å ha skranglet i SRV land på kanal 2, med to forskjellige volum og toneinnstillinger.

Kan anbefales, dette er sterkt vanedannende. Venter bare på en pedaltuner nå så er alt fryd og gammen, for en stund… har du høret om den nye pedalen fra…… finnes det medisin mot pedalsyken?

Håper ikke det

 

Post en kommentar